Klaring van wijn

Bij het klaren van uw wijn schrijven de etiketteringsvoorschriften van de EU voor dat eiwitten uit bijvoorbeeld kippeneieren en melk op het etiket van de wijnfles moeten worden vermeld als allergenen. Wij bieden u een oplossing voor het klaren van wijn die 'free from' allergie-informatie op het etiket is.

Aardappeleiwit voor de klaring van wijn

Onze oplossing bestaat uit de speciaal ontwikkelde Solanic® aardappeleiwitten. Deze eiwitten zijn plantaardig, uiterst oplosbaar en bijzonder puur. Ze doen het uitstekend als klaringsmiddelen voor wijn, maar er hoeft geen allergie-informatie op het etiket te worden vermeld.

Avebe heeft gekozen voor Laffort – L’oenologie par nature – als wereldwijde partner voor de ontwikkeling van de markt voor Solanic® aardappeleiwit voor het klaren van wijn.

Innovation by nature
Sitemap
Avebe is in ontwikkeling

Al bijna 100 jaar.
Niet altijd meer of groter,
maar wel steeds beter.

Bij deze ambitie past een nieuwe huisstijl.

Welkom op onze nieuwe website.

- Ga naar de website -